Tänk att få en dator i skallen

Nu är jag ganska less på min dator. Hur kan den bli så seg bara sådär? Har god lust att bara kasta ut den. Och då skulle jag nog kasta den i huvudet på den där MC föraren som bara kör här förbi hela tiden. Måste man inte ha ljuddämpare på motorcyklar? Jag tror att jag skulle må bättre då!!!!!

 I går eftermiddagen fick dom fiska upp en pic up ur Lomtjärn. Nån hade parkerat den vid kiosken och inte dragit åt handbromsen (antar jag). Varav bilen rullade över parkeringen och gatan. Plopp så blev den dränkt i tjärnen. Såg från min balkong hur dom hissade upp den med hjälp av en traktor. Tänk hur det kan gå, bara så där.

Värmen håller i sig, men det skulle visst bli kyligare i morgon. Funderar på att skaffa mörkläggningsgardiner. Jag tycker det är skönare att sova i mörker. Nu börjar det vara ljust hela dygnet och inte bara ljust, utan solljust. Kanske dom har  sovmaskar på apoteket? Skulle kunna kolla där.

Måste köpa potatis och morötter i dag. Helt slut på detta. Kanske jag köper en glass också. Matte kommer inte på lunch idag heller, utan vi ses kl 17 vid middag. Få se vad jag hittar på då i matväg. Är sugen på min egen potatissallad men tror jag gör den i helgen. Det är en magrare variant än den man köper på affären. Jag tycker inte om den färdigköpta, tycker den är så fet och majonäsig. Helst ska det ju vara färsk potatis i den jag gör, men det går lika bra med småpotatis av äldre sort. Sen ska det vara vårlök, sparris, rädisor och majs. Lite olivolja, salt och peppar. Mer behövs inte. Vill man ha den fetare sätter man dit gräddfil och en aning majonäs. Men man ska inte dränka grönsakerna i det. Prova gör det!

Pratade med Isabel i går kväll. Jag blir alltid så glad när jag hör henne. Skulle vilja bo i närheten av dom. Då skulle jag ha lite hjälp från dom men samtidigt hjälpa dom när det behövs. Jag skulle ha hjälp med att ta på mig strumporna varje morgon. Detta är nu en dröm jag har. Ska gå in på Lulebos hemsida, men det brukar aldrig vara nåt ledigt på Björkskatan. Kan man stå i kö? Får höra med Isabel, hon vet väl.

Vad jag har lust att köpa plantor nu. När det är så här sommarvarmt tror man ju inte att det ska komma nån frostnatt. Men man bedrar sig. Bara att hålla sig i skinnet. I skinnet håller sig nog katten över gatan också. Jag förstår inte varför man måste ha sin katt på balkongen för jämnan. Dom kunde i alla fall ha dörren öppen så att katten kan gå in när det är för varmt. För en solig balkong kan bli jättevarm. Ni kanske tycker att jag gnäller mycket om denna katt. Det gör jag, kommer snart att drömma om den på nätterna också. 

Har inte mycket kvar att sticka på dom blå bäddsockorna. Vad göra då? Kanske börja på nån julklapp. I alla fall ska jag vaska i dag, så att det blir lite dammfritt. 

Tänk att det är pingst i helgen. Blir till att äta en sillbit då. Gott denna tid på året. Med ägg, potatis och limpa till. Sill och ägg har jag köpt. Potatis och limpa köper jag i dag. Vad ska jag äta till potatissalladen? Får kolla vad dom har för erbjudanden på affären. Vi får väl höras i morgon vad jag hittar på! Nu ska jag stänga av datorn så att den inte står och bara drar ström. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0