En riktig sommardag

Sitter och lyssnar på "Ring så spelar vi". Tycker det är lätta frågor, men som vanligt blir folk förvirrade när dom får frågan i radion. I vanliga fall skulle dom kunna, som jag kan för att jag sitter och hör på. Visserligen var jag med som veckans webbvinnare förra året och visst vann jag, på en jättelätt fråga.

Sofia har namnsdag i dag, Min mamma och min dotter Isabel har Sofia som andra namn. Min mamma hade också Maj och Iris som andra namn, hon kallades för Iris, eller Isse av vännerna. Isabel heter också Caterina (efter farmor) men hon kallas mest för Issa. Så Isse och Issa är ju, måste man säga likt.

Solen är verkligen skinande i dag och det är varmt och skönt redan, fastän klockan inte är mer än 9. Blir en härlig dag enligt SMHI. Men just nu säger dom på radion att det är mulet. Undrar om dom vet vad dom pratar om. Man måste ta tillvara en sån dag. Blir nog ute både på balkongen och på gatan.

I går kväll såg jag "Så ska det låta" och sen la jag mig att läsa. Var en vilsam kväll med andra ord. I kväll vet jag inte vad jag gör. Boken håller på att bli slut. Så jag får ta det lugnt med den. Kanske det är nåt på TV, eventuellt "Lewis" på nian. Klockan åtta tror jag att jag ser "Lyckohjulet" på trean. Gillar Hans Wiklund och Hannah Graaf. Dom är underhållande utan att göra sig till. 

Bäddsockorna är nästan klara. Har bara tån kvar. Sen blir det att sticka i ljusblått. Tror jag gör ett par bäddsockor till. Finns kanske nån som vill ha. Idag gör jag soppa till lunch och gör vilöksbröd till. Soppan gör jag på broccoli. Hittade ett recept på en spenatsoppa som jag ska göra till veckan, med ägghalvor till. Tror jag blir gott.

Snart blir det melodikrysset och det måste jag hänga med på. Sen ut på balkongen en stund före matlagningen. Ska ringa en signal till Isabel på eftermiddagen, vet inte om hon är ledig idag. 
Ni ska ha en sån fin dag som jag ska ha och njuta av livet. Vi hörs! Hej då!!!!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0