Mors Dag

Grattis alla mammor, unga som gamla. Ni är väl värda en kram i dag på eran egen dag. Själv ska jag göra en jordgubbstårta till mig själv. Det är ingen sol idag heller, men vad gör det. Solen kan ju vara inom en.

Jag skulle vilja vara på Solvalla idag och se Elitloppet. Minns pappa och hans kompisar som alltid var där. Några gånger fick jag följa. Pga att pappa var nykterist, så blev han chaufför. Kommer ihåg stämningen på denna dag på Solvalla. Nu ser jag det på TV istället, men det kan inte jämföras. Ska i alla fall bli roligt se Lucky Jim trava. En av de vackraste hästar jag sett.

Så var då schlager-cirkusen slut för denna gång. Hörde på radion att Tyskland vann, kul för dom. Dom brukar väl inte ha nån framstående placering annars. Själv såg jag "Lewis" på nian. Men jag var så trött efter gårdagens tvättstuga att jag höll på att somna hela kvällen.

Jag blev sittande däe nere för att vänta på den ena maskinen. Den tog över två timmar på sig för att bli klar. Vad less jag blir. Höll inte på att få tvätten torr inom utsatt tid. Min tvättid är 13-16. Det sista  fick jag ta upp och torka där. Hade sånt som skulle manglas och jag tycker det är så jobbigt. Då tycker ni att jag ska skita i att mangla. Det skulle jag göra om jag hade mer plats för omanglad tvätt. Och så vill jag ju att dukar ska vara släta när jag lägger på dem.

NU ska jag duscha och koka några ägg som jag ska ha till spenatsoppan som jag ska koka till lunch. Till middag tror att jag gör pyttipanna. Sen blir det att vila. Och i kväll ser jag "Brothers & sisters" samt "The Tudors".
Har ett drygt schema framför mig i morgon. Ska först till vårdcentralen för provningtagning och sen till fotvården. Måste också handla lite.

Efter duschen ska jag vispa grädde till tårtan. Smaskigt med jordgubbar (visserligen frysta, men ändå). Hoppas ni mammor får en fin dag. Är gärna en tårtbit. Jag skickar en bamsekram till er. Hej då!
                                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0