Stress till tusen

I dag har jag haft världens stressigaste förmiddag. Mitt eget fel. Efter duschen kom B och tog prover och la om mitt söta ben. Sen frukost och efter det gjorde jag en fralldeg. Herre gud va tid det tog. Jäsning, utbakning, jäsning och gräddning. Hade trott jag skulle vara klar klockan tretton då vi skulle äta räksoppa. Brödet skulle ätas till soppan, men tji det. Kl 13,10 tog jag ut det ur ugnen. Pust! Och då skulle det kallna också. Aldrig mer gör jag detta.

+4 grader i dag och det droppar från taget. Solen är framme minsann men det blåser som bara den. Vad mer är, det är snorhalt. Hade tänkt mig ut men alla säger, "Håll dig inne tills halkan försvinner". Okej. då blir det så. Vill inte ha nåt mer bandage nu. Vill jag ut i solen kan jag sitta på baksidan av huset.

TV i går kväll så såg jag "Brothers & Sisters" och jag är glad att jag inte tillhör denna familj. Sen såg jag en ny dansk serie "Livet på Laerkevej". Och kan tänka att jag är glad för att jag inte bor där. Kul ändå att se! Efter åtta i går kväll fick jag inte äta nåt, pga att en del prover som skulle tas i dag på morgonen skulle tas fastande. Har väl aldrig varit så sugen på en apelsin som då. Men nu är det gjort.

Tror ettan visar "Saltön" i kväll. I så fall ser jag den. Just nu har Susanne varit här och fikat och spelat skipboo. Hon tog med sig hundmaten som jag sparat till deras hundar. Tack och lov hade den inte börjat tina än på balkongen.

Alltså denna dag har varit helkonstig även denna blogg blev konstig. Hoppas det är bättre i morgon. Steker hamburgare och gör pommes frites till middag. Hinner inget annat. Pust, pust!!!!!

Ha det så bra hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0