Jaha

Solen skiner och det är -5 grader. Igår satt jag och solade drygt en timme i Ica korsningen. Då var det varmgrader även i skuggan. Det var så skönt och man var tvungen att ha solglasögon på sig, för det var så vitt när man tittade mot snön. Och snö är det ju gott om. Som tur är så är snön inte skitig som den brukar vara i större städer. Här på landet är det vitt och rent.

På tal om rent så ska jag tvätta kl.13. Så det blir ingen utgång i dag, möjligtvis går jag ut på baksidan av huset när jag väntar på maskinerna, och lapar lite sol. Matte kommer inte på lunch så jag steker upp en frukostkorv och tar lite sallad till. Till middag tar jag fram kåldolmar ur frysen och kokar potatis till.

Såg mästarna och desperata husfruar på TV igår kväll. Märktes att jag hade varit ute i solen för jag var så trött på kvällen. Höll ut till 22.30, då däckade jag. Och ändå hade jag sovit middag mellan 18-19.

Ännu har jag inte kommit ihåg att köpa garn så jag har nåt att sticka på. Sticka kan man ju även göra utomhus i solen. Innan helgen måste jag gå till konsum eller garnaffären. I morgon blir det inte för då ska jag till fotvården. Men kanske på fredag eller lördag. Nu idag ska jag  kolla på blocket vad dom har till salu. Det brukar mest vara bilar och sånt och hittar man nåt som man skulle vilja ha är det för det mesta sålt redan. Sängbordet som jag har, köpte jag på blocket för 250 kr. Nu ska jag plocka med kläderna som jag ska tvätta och göra klart för detta. Hoppas ni har det skönt i solen. Jag antar att ni har lika fint väder som jag har. Vi får höras i morgon så hej då!

                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0