Skidor eller sol?

Sol idag! Hinner jag ut innan den försvinner? Hoppas det. Det är -11 grader just nu och det blir säkert varmare under dagen. Jag har sovit gott i natt som jag nästan alltid gör. Frukost har jag avklarat och nu lyssnar jag på radion, P4 med Anna Mannheimer och Tomas Tengby. Funderar på hur jag ska klara av det jag vill göra på eftermiddagen. Jag vill se skidor från Falun på TV och jag vill vara ute i solen. Hm! Får väl bestämma mig efter lunch.

Till lunch gör jag en italiensk soppa med pasta och korv och till middag blir det stekt laxfilé, potatis, citronmajonäs och grönsallad. Jag älskar fisk så jag ser fram emot middagen.

Jag såg Milleniumfilmen igår kväll. Sen såg jag "Brottskod försvunnen", sen blev det sängen för mig. I kväll ser jag först "Brother & sisters" på nian kl. 20. Slår sen över till ettan och ser "Livet på Laerkevej". Sen fortsätter jag läsa ur boken när jag lagt mig. 

Skellefteå fick stryk hemma mot Färjestad i hocheyns slutspel i går, efter att ha vunnit borta första matchen. Nu står det 1-1 i matcher och det är bara att hålla tummarna för SAIK i fortsättningen. Spännande blir det i alla fall. 

När ska jag orka städa? Jag vet att det inte tar lång tid att dammsuga och vaska, men jag tycker det är så tråkigt. När det sen är klart, är man så nöjd, men det är långt dit. Inte blir det då idag. Jag har ju fullt upp i dag. Jag bara skoja!!!

Baby sockarna är färdiga nu. Tar med dom när jag går till fotvården på onsdag. Jag vet att Jenny är sjukskriven men jag kan lämna dom där med ett lycka till, för vidare befodring. Nu ska jag göra annat så jag slutar skriva och önskar er en fin söndag. Hej då!!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0