St Patricks day

Enligt radion är det St. Patricks day idag. Jag trodde det är när Patrik har namnsdag, men det är ju inte förrän nästa månad. I och för sig ändrar dom namnsdagarna numera men ändå. Jag får väl tro på radion. Då har alltså Irland nationaldag idag.

Kallt idag också -22,5 grader just nu och sol. Jag var ju ut igår och satt i solen men det kändes inte som att solen värmde så mycket, men jag satt en stund i alla fall. Gick sen till Ica och handlade mjölk. Var ändå skönt med frisk luft. Efter middagen och disken låg jag och läste en stund innan TV.

Nu har jag just ätit frukost, en fralla med kaffe. Jag ska snart ta på mig min skyddsstövel och in i duschen. Det är ju så härligt att duscha, man blir som en ny människa. Kl 13 är det tid att ta tvättstugan i besittning. Innan dess ska jag se "Emmerdale", det vill jag inte missa fastän det är ett skitdåligt program. Jag har inte så mycket tvätt så det går ju fort att tvätta. Inget som ska manglas idag.

Det är kvar snö på balkongen ännu. Man kan ju inte skotta balkongen. Den är ju ut mot gatan och under den är det en trottoar. Skottar man så är det risk för att nån som passerar under får snö över sig. Man skulle kanske kunna göra det nattetid, men då sover jag. Och jag tror att jag inte är så bra på att skotta snö numera. Därför så avstår jag från det. Det får tina bort. Så fort som jag har städat på balkongen ska jag gå på KUpan och se vad dom har i ampelväg och kanske se vad dom har som man kan plantera i. Behöver också några stolar. Jag längtar verkligen att få ordning där, som ni har hört förut.

Ikväll är det inget särskilt jag vill se på TV, skulle i så fall vara "Kommisarie Lynley" på åttan. Tur jag har boken att läsa. Det är sköna kvällar när man läser en bra bok med lite soft musik i bakgrunden. Vilsamt både för huvud och kropp. Och sen sover man så gott.

Till middag idag gör jag spagetti och köttfärssås. Har kvar vitkålssallad från igår som passar till detta. Mätt i magen blir man så då räcker det med en apelsin till kvällen. Nu väntar duschen så då får vi höras i morgon igen. Hej då!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0