Skitföre för rullatorn

-4 grader och nog har det tinat lite snö. Var ju ut igår och herre min je så smutsig rullatorn blev på hjulen. Det var till att sopa och torka innan den fick komma in i lägenheten. På det viset är det en tråkig tid just nu. Annars var det skönt ute om än det blåste lite runt knuten. Handlade det jag kom ihåg att jag skulle ha och satt sen ute i friska luften en stund. Köpte potatisbullar som jag gjorde med bacon till middag. Det var länge sedan vi åt detta. Enkelt och smärtfritt.

Idag har jag just duschat och ätit frukost och snart är det tid för att besöka tvättstugan. Har rivit lakanen ur sängen som jag ska tvätta bland annat. Sen ska jag dammsuga och vaska. Det behövs säkert. Skulle behöva ta målningen på köksskåpen också. Där sätter man ju så många fingeravtryck så CSI skulle bli glad.

I går såg jag mästarna och ut åkte Catrin N. Nu är dom bara fem kvar och målet är ju att det ska bli en kvar som blir mästare. Desperata husfruar blir mer och mer desperata och annars skulle det väl inte bli nån serie. Efter det såg jag reprisen på Oscarsutdelningen. Pompa och ståt och en och annan rolig replik. Annars är det väl klubben för inbördes beundran.

Köpte en bok på rea i går, Thomas Bodströms "Rymmaren". Får nog ta till den i kväll i fall att jag inte hittar nåt TV-program värt att se. Har inte kollat än. Soppa blir det som vanligt till lunch och till middag slänger jag ihop en pytt med stekt ägg. Har inte tid att skriva nåt mer i bloggen i dag så vi får höras i morgon. Ha det så bra och hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0