Mars månad

Ny vecka och ny månad och ny snö. Kan det inte sluta snö nu. Jag vill ha värme och sol, dropp från taket och mycket utevistelse. Visserligen är det bara -8 grader i dag, men det snöar lappvantar. Så var då OS slut och in i det sista fick vi en bronsmedalj genom Johan Olsson på femmilen. Allt som allt fick Sverige 11 medaljer. Bra gjort.
Idag är ju ingen särskild dag. Jag har inget speciellt att göra så det blir en slöardag. Kanske jag stickar färdigt hundtröjan. Till lunch blir det bara våfflor och till middag gör jag pytt. Kanske jag gör en tur ut och fyller på grönsaksförrådet. Det verkar som om vi mest äter grönsaker men det är väl sopporna som innehåller det mesta grönsakerna.

Snart ska jag se "Hem till gården". Jag brukar inte se TV på dagarna. Det enda jag ser är detta program. Vet inte varför, men engelska serier har alltid varit som om jag är hemma i dom. Jag kanske var engelska i mitt förra liv.  Det är många år som jag följt den serien. Många som jag känner skäms för att dom ser "Hem till gården" eller Emmerdale farm som den heter på engelska. Men jag skäms då inte. Jag är nog för gammal för att skämmas. Tack och lov!

Få se vad denna månad kommer att ge. Vårdagjämning är den 20:e och sommartiden börjar 28:e. Vår och sommar, härligt! Har inte så mycket att skriva om idag. Får se hur det blir i morgon. Ha det så hörs vi!
                                  HEJ DÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0