Sommartid

Sommartiden börjar i dag trots att det är snöoväder och -3,4 grader. Snön bara vräker ner och det känns som om jag skulle vilja gråta. Varför bor jag här? Ska köpa en trisslott och hoppas på storvinst som skåningen vann i lördags. Tänk att han vann 215 miljoner. Så mycket pengar behöver man väl inte, men man kan ju ge bort det man inte behöver. Om jag vann skulle jag flytta härifrån till behagligare klimat. Jag skulle också anställa nån som tog hand om mitt boende, typ en alltiallo. Men det är väl bara drömmar jag har. Får i stället sitta här och lyssna på hur dom skottar snö.

Efter middagen igår och när jag hade diskat kom Pernilla och Tova förbi. Dom hade med sig en näverkont som jag hade haft hos dom. Dom hade också med sig "Lillans bok", en bok som var från min barndom. Med kort och saker som mamma hade skrivit upp om t ex hur mycket jag vägde när jag föddes o dyl. Det var inte så vanligt på den tiden. Nu har väl alla en sån bok. Kul att ha kvar, om nu nån är intresserad. I alla fall var det roligt att se Pernilla och Tova.

Det blev mycket TV i går kväll. Först nian och "Kommisarie Lewis" och sen halva "Millennium" efter det "Brottskod försvunnen". De två sistnämnda på ettan. Skulle sen se "The aviator" men orkade bara en bit av filmen. Klocka 24 deckade jag. Har fortfarande svårt med andningen, ser fram emot att det blir bättre. Det brukar bli det.

Har betalat räkningarna för denna månad. Det känns alltid så grymt men skönt att man kan betala. Idag på eftermiddagen är det hockey på femman. Lagen som spelar är Skellefteå AIK som möter Färjestad i Karlstad. Jag blir glad om mitt lag vinner. Hoppas!!!!!

Till middag steker jag skinkstek och gör grönsaksris till. I kväll ser jag "Livet på Laerkevej" tillsammans med en apelsin, och sen går jag in i bokens värld. I morgon startar jag dagen med omläggning. Men det är en annan grej det. Ha det så bra så kanske vi hörs i morgon. Hej då!

                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0