Midsommarafton

Midsommarafton hela dagen. Det har regnat en skur i natt men nu skiner solen och det känns varmt. Ska äta midsommarlunch med Matte, och den består av inlagd sill, ägghalvor, nubbesallad, köttbullar, rökt skinka och potatis. Naturligtvis blir det jordgubbar med grädde till efterrätt. Men innan lunchen har jag en del att göra, men eftersom Matte har jobbat i natt så blir inte lunchen förrän kl 13.

I går var jag ute hela eftermiddagen. Det var verkligen härligt väder. Åt en glasstrut och bara njöt. Till middag värmde jag upp korvgryta och efter disken la jag mig och vilade. Läste en stund ur boken och sov en lur. Pratade en stund med Isabel också. Det är ju så roligt när jag får prata med henne. Hon var på jobbet och hade rast. Dom ska till Umeå i helgen. Dom ska träffa Pierre som är där på besök. Alec är hos farmor och har kul. Bland annat så får han fiska, som han gillar.

Hade ju tänkt gå till Lomtjärnsparken och se när dom reser majstången, men får se hur jag gör. Beror på vädret förstås. Kan ju gå en tur och är det inte myggigt, så går jag dit. Men vill inte träffa några myggor. Jag ska ju ta prover för sprutan på måndag, och har inte tänkt bli febersjuk till dess. Och det är vad myggen gör mig. Då är det bättre att vara på balkongen och fira midsommar.

Såg en film igår kväll. Det var den gamla "Stolthet och fördom". Har sett den förut nån gång. Såg också "Criminal mind". Det var min kväll det. Läste ett korsord också i min nya Året Runt, innan jag hade träff med John Blund.

Nu ska jag färga mina vita ögonbryn. Det räcker med att ha vitt hår, vill ha lite färg i ansiktet som bryter av. Tror ni det ser roligt ut när en halvblind kärring försöker färga sin bryn. Ni skulle bara se. Men vad gör man inte för att fira midsommar. Ha nu en bra dag med mycket god mat och helst lite dans på det.
                                    GLAD MIDSOMMAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0