Sommarsolståndet

I dag är det årets längsta dag. Så nu vänder det mot vintern. Jag säger bara hua. När man tänker på hur vädret var i går, bedrövligt. Tur att jag har tak över balkongen, för jag var tvungen att flytta in blommorna mot väggen, för att dom inte skulle regna bort.

Just nu skiner solen, men jag kan inte räkna med att det ska bli fint i dag. Varför kan det inte få vara sommar när det ska vara det. Var i alla fall till Konsum en sväng i går. Köpte mitt toapapper och lite mat. På benfria kotletter hade dom extrapris, så jag köpte ett kilo. Det blev middagsmat tillsammans med potatissallad och vattenmelon.

TV skippade jag i går kväll. Jag läste och löste korsord i stället. Det blir bara sämre och sämre program på TV. Då menar jag i mitt tycke. Det finns säker dom som tycker det är bra. 

Till lunch blir det soppa idag och till middag pannbiff. Jag längtar efter pannbiff med kokt potatis, skysås och inlagd gurka. Det är sällan jag längtar efter nån mat, men just nu känns det så.

Var in på facebook nyss och där var det prat om vem som var snyggast på bröllopet, ni vet vilket. Bland alla damer som kom upp till diskussion, fanns Fredrik Reinfeldt. Finns det verkligen nån som tycker han är snygg. Jag tycker han påminner om en mops, över ögonen.

Appropå bröllopet, när jag var utanför Konsum i går, hörde jag två gubbar diskutera detta. Dom var arga för att dom måste bekosta detta. Jag är ingen rojalist direkt, men jag hade tänkt ge dom varsin tia, för det är väl ungefär vad dessa gubbar får betala. Vet dom om att dom måste betala för mönstringen av värnpliktiga också. Om man tänker på att värnplikten slutar gälla efter den 1 juli i år. Men ändå har dom mönstring nu. Kostar 46 miljoner. Till ingen nytta och det har regeringen bestämt. Vad tycker du om det herr Reinfeldt? Förstår ni mitt resonemang?

Vad jag ska hitta på idag, vet jag inte. Om det inte regnar tar jag väl en promenad. Jag bytte batteri i köksklockan i går. Endera är det dåligt batteri eller så är urverket dåligt, för klockan sackar en timme. Blir att försöka med ett annat batteri. 
Kan inte se nåt TV program jag vill titta på kväll. Kanske TV har semester.
Nu väntar duschen och sen ska jag gå igenom en del papper om min ekonomiska situation, innan jag lagar soppa.
Vi hörs i morgon förhoppningsvis! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0