Min knäppa dator

Nu är blommorna i lådorna och pryder balkongen. Naturligtvis köpte jag lite för många blommor, så nu måste jag nog köpa en låda till. Jag har ju haft flera lådor men dom är på flykt. Ska höra med Jocke först om jag har nån hos dom, sen jag bodde där. Men annars är det väl ingen större kostnad med en låda. Det som är kvar att göra på balkongen, är att städa lite och pynta litegrann. Sen är det klart.

Idag behöver man inte krusa solen för att den ska skina så vackert. Ska visst vara soligt väder hela dagen. Hoppas det håller i sig även i morgon då det är skolavslutning. I morgon ska vi grilla hos Jocke och Pernilla vid lunchtid. Jag ska göra en potatisgratäng och en sallad som jag ska ta med mig. Då är det ju bra om det är bra väder också. Tyvärr är Oscar i Skellefteå efter en klassresa. Men jag får väl träffa honom senare, för han ska väl vara i Korsträsk sen. Jocke börjar jobba fem mil nedanför Umeå till veckan. Då kan han inte pendla utan får övernatta där.  Så då är det roligt att träffa Jocke, för sen vet man inte när det blir.

Om ni visste hur knäpp min dator är. Den beter sig inte så bra. Man får akta sig för att skriva fel, för det kan vara en hel vetenskap att ordna till det felaktiga. Suck! 

Det blir en soppa till lunch. Har blockat fram baguetter ur frysen som ska användas som tilltugg. På eftermiddagen går jag ut och köper potatis och grädde som jag ska ha till gratängen. Kanske blir det en glass också. 

Matte kör ju nattbil i kväll så jag tror inte att han ska äta middag. Kanske jag ser på TV i kväll, får kolla programmet. Så ni ser att det händer inte så mycket för mig i dag. Får jag nån tid över dammsuger jag och vaskar. Behövs efter blomsättningen. Sopade bara när jag var klar med det. Kanske jag oljar in köksbordet också. Jag har ett bord som är obehandlat, så jag måste olja in det ibland. 

I alla fall ska ni ha det så bra, om datorn vill hörs vi i morgon. ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0