Städar

God morgon alla människor! Solen flödar nu på morgonen. Igår började dagen med regn men slutet blev sol. Jag var ju och köpte mina gubbar. Köpte också en fin bit högrev som jag gjorde kalopps på när jag kom hem. Så det blev inte biff med lök som jag skrev, utan kalopps. Hade ju köpt färsk potatis i förrgår. Men den var ingen hit. Fick slänga hälften av potatisen, och var tvungen att skala den. Det har jag aldrig gjort med färskpotatis förut. Det blev ändå gott när allting var klart.

Efter maten diskade jag och sen la jag mig och läste en stund. Tog även en middagslur. Satt vid TV-n och löste ett korsord innan dansarna började. Efter dansarna såg jag ett avsnitt av "Criminal minds". Sen vart det sängen igen.
I tisdag och onsdag har det varit marknad här. Jag var inte och kollade den. Det är bara samma gamla rackel. Numera är det ju aldrig nåt hantverk som säljs på denna marknad. Utan mycket kläder, godis och såna saker. 

Har inga planer för denna dag. Matte jobbar så han kommer inte på lunch. Därför äter jag nog rester från korvgrytan till lunch. Måntro det blir biff med lök till middag. Biffen ligger  i frysen och är snabb att tina. Ska ju ut på eftermiddagen så det kanske blir nåt annat. Skulle hemskt gärna äta röding men då blir väl inte Matte glad. Det är ju ben i den fisken. Måste få tag på bättre potatis i dag. 

Katten har jag inte sett skymten av. Den har väl kul och jagar råttor. Bättre i alla fall än att vara utlåst på en balkong. Själv måste jag ta kontakt med hyresvärden igen. Avloppet i tvättstugan är inte rensat, fastän dom har vetat länge att det är stopp. Jag skulle verkligen behöva använda diskbänkshon på söndag då jag ska tvätta. Ska handtvätta en del, men det går ju inte när det är stopp i avloppet. Har både ringt och mejlat hyresvärden, men dom verkar inte bry sig. Huvudsaken är väl att dom får in hyran. Vad less jag blir.

Få se om jag tar fram dammsugaren i dag. Nu är det väl inte dammigt men alltid är det nåt skit. Sen tror jag att jag vaskar också. Så blir det nog. Efter det att jag har städat blir det dusch. Hinner jag ,ser jag "Aidensfield" och "Emmerdale". Har inget TV-program för kvällen, så jag vet inte om jag ska se TV. Ni får läsa om det i morgon. Nu ska jag sätta fart med dammsugaren. Ha det så bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0