Katten är på rymmen...........

Vilken fruktansvärd dålig TV-kväll det var för mig i går. Skulle först se på ettan, men då har jag sett denna serie med Michael Nyqvist, och den är inte så bra att jag vill se den igen. Sen skulle jag se "Dexter" på sexan, men jag vet inte varför jag stör mig på denna serie. Men jag gick fort från denna kanal och löste korsord i stället. Och åt en liter jordgubbar. Sen gick jag till sängs med boken.

Här kommer fortsättningen på katten som försvann----. När jag var ute på balkongen i går kväll, såg jag katten ute på trottoaren. Den har säkert rymt hemmifrån, endera från balkongen eller porten. Verkar inte som om den vill hem igen. Vad nu det kan bero på? Återstår att se vad som händer i denna historia.

I dag skiner solen (än så länge) och det är tropisk värme. Tur att min lägenhet inte är så varm. Jag vet dom som plågas av varma lägenheter. Skönt med en sval plats när det är varmt. I går när jag var ute träffade jag ett par som turistade i byn. Dom frågade mig vilka sevärdheter det finns i byn? Där stog jag som ett fån. Visste Storforsen, men där hade dom redan varit. Och det är ju tre mil dit, och inte i byn direkt. Jag sa då kyrkan och kyrkbyn (?). Det är väl inget speciellt med dom. Skickade dom till turistbyrån vid torget. Undrar om det finns några sevärdheter här? Byn är väl känd för Polarbröd och Älvsbyhus (dåliga vibbar av det senaste) mögligtvis vattenfabriken (ett skämt i mitt tycke). Tål att tänka på.

Matte kommer med hämtmat till lunch idag. Eventuellt oxfilérulle från Okey. Så då behöver jag inte laga mat i värmen. Det hade nog blivit kräm och mjölk. Till middag blir det nog nånting med korv, eftersom jag har en korvbit i kylen. Men innan dess ska jag ut på en prommenad. Eventuellt en glass blir det då. Finns det jordgubbar så blir det nog en liter.

Sydde upp byxorna i går. Men jag har ostädat fortfarande och i denna värme blir det inget städande. Däremot blir det en dusch. En lång en! Min lilltå är fortfande ond. Helst när jag har skor på mig.

                  
Här  är Alec med cykeln han fick när han fyllde fem.

                                                                                     
Kan man säga att Alec har det mesta, t o m en cross. Även en snäll mamma och pappa. Inte alla barn som har det.
Nu ska jag sluta med detta bloggande för idag. Klockan är nu nio och jag går ut på min balkong en stund. Hoppas ni har en fin sommardag, så hörs vi i morgon (om datorn vill). Hej då!!!!!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0