Ska det bli en regnhelg?

Tala om svart ute och åskan mullrar som den bara kan i Älvsbyn. Men det är nog bara tillfälligtvis. Hoppas det i alla fall, jag måste ju helghandla. Ska också hämta ett paket på Ica, från HM. Men det ordnar sig nog med regnet, tills dess. Annars finns det ju färdtjänst.

Det blev ingen medalj för Linus i går. Han kämpade tappert med ett ont lår, och slutade på en fjärde plats. Han gjorde bästa hoppen ändå. Johan Wissman missade finalen med tvåhundradelar. Bra kämpat ändå pojkar. Återstår att se hur det går för Emma och Musse idag. Håller tummarna.

Så är det då fredag igen. Undrar vad det är på TV ikväll? Finns det nåt av intresse för mig? Annars läser jag i boken. Den är nog så intressant. Men innan kvällen ska jag göra sparrissoppa till lunch. Har plockat fram bröd från frysen. Matte köpte pepparstek i går, som jag ska fixa till middag. Gör en god sås till detta och pommes frites. 

Vilken dag ska jag städa? Skulle behöva göra en riktig storstädning, men hur ska man orka med det? Ingen städhjälp har jag, och det mesta klara jag av. Men det är hörn och lister och andra ställen som jag inte kommer åt, som är problem. Skulle vilja ha det som förr, då man klättrade och for fram utan hejd. Då uppskattade man inte det, tyvärr. Nu skulle jag ge allt,,m för att få tillbaka den tiden. I alla fall ska jag byta lakan i sängen. Det klarar jag, med viss reservation.

Nu är det så, att jag inte har så mycket mer att skriva om i dag. Tror jag duschar innan EM börjar på TV. Ha det så bra och hoppas att ni inte har så mörkt som jag. Skulle vara tråkigt för Piteå om dom har regnigt just denna helg. Men det kan ändra sig. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0