Sara

Ny vecka och löning. Håll med om att livet blir så mycket ljusare med pengar på fickan. Nån som har ont om den varan håller säkert med, medan den som har gott om pengar inte kan förstå detta fenomen. Jag är då nöjd denna dag och solen skiner än, efter ett dygn med växlande väder.

Ingen lunch med den arbetande sonen. Han skulle en resa till Umeå. Så efter "Emmerdale" går jag till tygaffären för att köpa spets och eventuellt ett tyg. Tar nog en tur till nedre Kupan också. Måste handla lite mat sen, för det börjar bli tomt i kylen. Är det nån som har ett mattips? Jag börjar bli less all mat. 

Igår tvättade jag och i tvättstugan var det inte bara täppt i avloppet under diskbänken, utan tumlaren var också trasig. Jag blev så f.....nad, så jag ringde upp hyresvärden i rena ilskan och han blev så förskräckt att han kom direkt och rensade avloppet och lagade låset till tumlardörren. Äntligen kan man använda diskhon efter fyra månder, som det har varit stopp.

Nu är tiden inne att man måste gå och kasta soporna varje dag. Gör man inte detta så blir det fullt med små flugor i skåpet där soporna förvaras. På fredag börjar rötmånaden. Då är det bäst att se upp så man inte förtär nånting som är dåligt.

Roligare är, att i går började fruntimmersveckan med Fredrik. Idag är det Saras tur. När jag var i tonåren hade jag en pojkvän som hade en lillasyster som hette Sara. Hon var så söt och snäll så när jag hör namnet Sara så tänker jag på henne.

Såg "Tudors" på TV i går. Sen var jag så trött att jag nästan inte orkade ta mig till sängen. Då är man trött. Men nu har jag sovit gott och är pigg igen. 

Kommer ihåg att i lördags var det rockkonsert i Lomtjärnsparken. Jag hörde den utan att vara där. Roligt när ungdomen har nåt nöje härikring. Annars måste dom åka till Luleå eller Piteå, och då ska dom skjutsas. Åtminstone dom som är så unga att dom inte har körkort. Bra att dom anordnar nåt, tycker jag. Men alla håller inte med. Men det är dom som tycker jag syndar, när jag tvättar på söndagar. Dom vill inte höra rockmusik utan annan musik. Men det måste vara musik för alla. Annars blir det bara pensionärer som bor här, och hur kul är det?

I kväll blir det nog en TV-fri kväll för mig. Ser inget som skulle roa mig i TV-tidningen. Då är det bättre att låta bli. Ska kolla om det finns nån pocket på affären som jag kan roa mig med.
Ha det så bra så hörs vi. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0