Juli månad

♣Har nu fått min guldspruta. Syster Irma kollade också min lilltå, som jag har ont i. Det ser ut som om det finns nånting inne i tån, säger hon. Hon öppnade där och satte på zinkplåster, som kan dra ut det som finns där. För en som går barfota, som jag gör, kan fort kliva in nåt i foten. Få se om det går över. I går när jag var till bokhandeln, trodde jag inte att jag skulle ta mig hem. Så ont hade jag, med skorna på.

Hiskeligt åskväder vi fick i går kväll. Det smällde som sjutton utanför här. Jag låg och läste ur min nya bok "Svinhugg", så det bekom inte mig nånting. När jag satte på TV hade det slutat blixtra och dundra. Jag såg "Morden i Midsomer" och sen dansarna. Dom är elva stycken nu men ska sen bli en kvar, segraren.

I natt har det regnat och det kommer några skurar då och då. Ska visst ljusna upp till kvällen för att i morgon bli soligt. I morgon är det ju Knalledagen. Affärerna flyttar ut och så är det knallar som har sina varor i stånd på Storgatan. Brukar vara mycket folk i rörelse, helst när vädret är bra.

Ingen lunch med Matte idag. Han skulle köra några till Piteå och sen vänta där tills dom ska hem. Jag har tagit fram en fisk från frysen som jag ska laga till i ugnen till middag. Längtar redan till att få äta den. Mums!
Skulle ha köpt tunnbröd förstås, det glömde jag. Men jag får väl ta knäckebröd i stället. Viktigast är ju fisken.

Har inget TV-program för i kväll så jag vet inte vad det är. Det brukar ju vara en film kl.21 på 4+. Alltid kan det vara nåt. Annars har jag ju boken. Det är ju så skönt att ligga och läsa. Helst när det regnar. Men i kväll skulle det ju inte regna. Det får bli som det blir. Nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och starta TV en stund. Ska se "Aidensfield" och "Emmerdale". Få se vad jag gör till lunch. Har kvar lite rökt skinka sen midsommar. Kokar kanske en potatis till den. Det får duga. Ni ska ha en fin dag. Tänk att vi är inne i juli månad redan. Och ännu har inte den riktiga sommaren infunnit sig. Men den kommer väl. 
                                                    ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0