Johanna

Ska det bli regn i dag eller inte. På radion säger dom att det ska regna, men det stämmer inte alltid, förstås. Men det är ju fruntimmersveckan, så varför inte. Johanna är det i dag. Om man översätter mitt namn till svenska så blir det Johanna. Så grattis alla Johannor idag.

I går gick jag till Gårdings för att få mig ett nytt blad till min skalpell. (Den som man använder för att skära ut mönster till tygtryck) Men på Gårdings visste dom inte ens vad det var, fastän jag hade skalpellen med mig. Nu vet jag, att om jag ska ha nåt, ska jag inte fråga på Gårdings, för dom har aldrig det jag ska ha. Gick till bokhandeln och dom hade, fastän då fick jag köpa hela skalpellen. Den jag hade var gammalmodig, och det hade kommit nya modeller. Men nu har jag en vass skalpell. Så kom an!

Sen blev det Konsum. Jag handlade det jag ska ha till lasagnen i dag + jordgubbar. Köpte ett örngott som jag satte över sittkudden i korgstolen. Så nu är allt i samma ton i min annorlunda soffgrupp. Jag är i alla fall nöjd.

Ingen Matte till middag i går. Han var nattbil och då äter han på annat håll. Själv åt jag lite enkelt samt en liter jordgubbar till kvällen. Såg allsången och Midsomer. Sen i säng och jag var trött kan jag säga. Sov till 7.30 i morse.

Ska moppa golven i dag så att mitt främmande inte får dammtussar i munnen när dom ska äta lasagne. Men innan dom kommer ska vi äta lunch kl 12. Soppa som vanligt. Matte ska sluta med mjölk för att se om det är mjölken som gör att han känner sig uppkörd i magen. Han var ju laktos allergiker när han var liten, så det är inte otroligt att han har fått tillbaka detta. Jag har köpt laktosfri mjölk så jag kan göra såsen till lasagnen på den. Undrar varför den är så dyr. 13,50 för en liter. Men funkar det så får det kosta.

Fick meddelande om att böckerna är klara att hämta ut från biblioteket. Får se om jag får Matte att göra detta i dag. Jag hinner nog inte gå ut idag. Har så mycket att styra med. Ska väl se på TV en stund i kväll. Åtminstone se vilken dansare som åker ut från "So you think you can dance". Vet inte annars vad det är på TV. Veckans filmer på 4+ är Eddie Murphy, och jag är inte så förtjust i dom filmerna. Tycker bara att dom är jobbiga. Skippar dessa. Gör inget om jag har en bok att läsa.

Nu är det slut på mitt svammel och jag hoppas ni återkommer i morgon och läser min blogg. Ha det så bra!
                                                   ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0