Bryter för melodikrysset

Mulet i dag och i går eftermiddag regnade det. Jag hann då ut innan regnet. Det var ganska soligt då jag var ute. Köpte jordgubbar som inte var så jättefina, men goda. Nu hade dom höjt priset från 49 kr till 80 kr/kg. Undrar varför? Kanske det är norrbottningska gubbar. Dom brukar ju vara dyrare. Fast då brukar det följa med lus i kartongerna och det såg jag inga. Konstaterar att allt som kommer från norrbotten är dyrt. Är det för att norrbottningar är så stadd i kassa? Jag är ju inte norrbottning så jag vet inte.

Kan nog göra nån soppa till lunch, nu när det inte är så varmt. Det blir nog räksoppa med vitlöksbröd, om jag kommer ihåg att sätta på ugnen i tid. Till middag blir det pasta med köttfärssås. Brukar bli det på helgen. Både jag och Matte gillar det.

Det blev ingen av filmerna jag trodde i går. Jag kollade lite på flera men det var inget i min smak. Fastnade för "Morse" (?). Dom har börjat om från början, och de första avsnitten har jag inte sett, så det gick bra. Vad jag ser i kväll vet jag inte. Det ger sig.

Nu måste jag bryta hör för jag ska lösa melodikrysset. Ha det så bra govänner och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0