Duscha med stövel

Fortfarande kyligt ute. Idag -21 och det känns lite snålt ute. Öppnade balkongdören men stängde den ganska fort. Har ätit en lingongrova med skinka och tomat på. En mugg kaffe till den så var jag nöjd. Har löst melodikrysset. Och det gick bra. Före det lyssnade jag på "Ring så spelar vi" och hörde att det är kallt och snö över hela landet. Och det är ju ovanligt.

Gjorde köttfärssås i går till middag och det blev över ganska mycket så till lunch idag blir det varma mackor med köttfärssås, tomat och ost på. En sallad till det så blir det bra.

Så "På spåret" igår. Börjar tycka att det är för lätta frågor. Men det kanske är jag som tycker att det var svårare med Oldsberg. Annars tycker jag det är ett ganska underhållande program. Kollade också på den nya serien "Solsidan". Den var sådär, man kunde ju roas av den. Ser kanske nåt mer avsnitt. Efter det la jag mig och läste.

Tog färdtjänst till Konsum i går. Hade tänkt handla på Ica, för att det är billigare, men tyckte det var skämmigt att ta färdtjänst dit. Det är lite längre till Konsum. Jag skulle inte klarat av att gå till vare sig Ica eller Konsum. Hade ju svårt att ta mig till hissen. Nu har jag i alla fall handlat för några dagar.

Efter det att jag har skrivit i bloggen ska jag duscha. Då är det ett nytt problem och det är att ta på mig duschstöveln. Pga att jag inte har så mycket kraft i fingrarna måste jag använda en tång när jag ska dra på mig stöveln (den är av plast med en ring av gummi). Man ska ju försöka att inte rubba bandaget som går upp till knäet. Det är ett skydd som gör att bandaget inte blir blött. Lika svårt att ta av som att på. Om det är nån som tycker att jag gnäller, skriv en kommentar. Jag tycker själv att jag är gnällig i dag.

(I går när jag skrev om mitt sovrum, skrev jag att jag paginerade en ram. Fel,fel, fel !!! Jag patinerade ramen, heter det.)

På TV idag är det ju vinterstudion, men bara alpint. Jag är så less att se Anja Pärsson och även hennes säl. Hon är lika gnällig som jag. Sportkommentatorerna verkar tro att det är bara hon i backen. Finns ju andra svenska utförsåkare som dom kunde nämna också. Därför skippar jag dom alpina grenarna.  Ikväll är det mycket filmer men tyvärr har jag sett dom. Får bläddra bland kanalerna och se om jag hittar något att se. Köpte ju en ny Året Runt så jag har nya korsord att lösa. Allt löser sig.

Nej nu är det att ta i och ta på sig stöveln. Skönt duscha. Ha en fin lördag men mycket mys. Vi hörs! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0