Mitt sovrum

-25 grader, brr!! Och jag som ska på affären i dag. Får se hur det blir med det. Kl 10 är det tvättstugan som väntar. Har lite svårt att gå men tvätten måste tvättas.
Matte tog några bilder på mitt sovrum som jag lovade att jag skulle lägga ut. Här är sängen
                                   
Rosor på påslakanet och en virkad pläd. Ni ser ju så litet sovrum jag har, men jag behöver inte större. Sen en bild på pigtittaren som jag köpte på Kupan.

                                   
Tyvärr måste jag ha databordet i sovrummet. Men det får gå. Tavlorna som sitter i tripp-trapp-trull har min mamma broderat. Föreställer fönster med blommor i. Ovanpå databordet har jag radion som jag lyssnar på varje dag. Sista bilden är en bild på Beethoven samt ramen som jag paginerade. Inuti ramen kort på mina föräldrar samt min bror och jag.
                                   

Under den en gammal barnkammartavla. Över sängen "Solig morgon" av Evert Taube, noter och text samt en illustration som Taube gjort. En tryckt sak som jag hittat i en tidning för många år sen. Jag ramade in den och den pryder nu min vägg. Ja det var dessa bilder.

Synd att det är så kallt idag. Skulle behöva vara ute mera men det blir väl tid för det också. Längtar verkligen till våren mer och mer för varje dag. Att kunna sitta ute och njuta av solen som man kan här på våren.

Såg CSI Miami i går kväll. Det blir väl "På spåret" kväll och kanske den nya svenska serien "Solsidan". Till lunch i dag blir det Korv stroganoff och till middag köttfärssås och pasta. Nu är klockan snart tio så det är dags för tvättstugan. Hoppas ni får en trevlig fredag med mycket mys. Vi hörs i morgon. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej Mamma! Vad fint du har fått det!!!

Stora kramar!!! Helena

2010-01-29 @ 10:25:10
Postat av: Tova Hedblad

2010-02-03 @ 13:50:31
Postat av: Tova Hedblad

Hej farmor, jag har suttit här och läst på... och det var roliga och fina konentarer! "Och, vad fint du har gjort i ditt sovrum måste jag säga!! "Jag ser fram emot att komma till dig, då kan jag ju titta närmare på sovrummet! /Mvh Tova!!

puss och kram!

2010-02-03 @ 13:55:53
Postat av: Tova Hedblad

skrev fel! jag skulle inte skriva: "konentarer!!"

jag skulle skiva: komtarer!

2010-02-03 @ 13:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0