Trött

-20 grader i dag. Det är konstigt med temperaturen för bara tre mil härifrån är det -7 grader. Men så är det. Jag är så himla trött att jag skulle vilja gå och sova. Men då vill jag se skidor på TV och kolla hur det går för grabbarna i Tour de ski. Får se hur jag gör.

Gjorde bara hamburgare till lunch och så har jag blockar fram två bitar lax ur frysen som jag ska göra till middag. Laxen steker jag bara som den är med salt och peppar. Kokar potatis till och så får vi äta med majonäs och citron. En skiva Leksandsbröd till detta så är jag nöjd.

Jag såg "På spåret" i går. Tyckte det var en lätt omgång. Sen såg jag kommisarie Barnaby. Men jag höll på att somna fast det var spännade. Så sen blev det sängen för mig. Sov inte så gott för mitt ben som svider och rinner hela tiden. Jag vill ju inte klaga men nog börjar jag vara less nu. Det är väl ingen konst att bli gammal om man får vara frisk. Men nu känns det som att jag lägger av med att bli gammal. Eller som en kompis till mig sa när jag var med henne på BB när hon skulle få sitt första barn:"Nu vill inte jag ha nåt barn, jag åker hem istället."

Ser nog "Stjärnorna på slottet" ikväll och "Lewis". Om jag inte vilar före TV.n så kommer jag att somna och det är ju inte så kul. Nu tror jag att jag lägger mig nu en stund och sover. Jag tror att skidkillarna klarar av tävlingen utan min medverkan. Jag får höra av mig i morgon så kanske jag är piggare. Ha det så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0