Trettondagsafton

-25 grader i dag. Jag hade tänkt gå till Ica och köpa grönsaker men det blir nog inte i denna kyla. Grönsakerna hinner ju frysa innan man är hemma. Bortkastade pengar i så fall.

Idag fyller mitt barnbarn Caroline 23 år. Hon bor i Örebro så man kan inte gå dit gratta henne. Annars hade det varit roligt. Tyvärr ses man inte så ofta p g a avstånden. Men hon är i mina tankat.  

                                         GRATTIS CAROLINE!

                                     

I går kväll såg jag TV och löste korsord. Ni ser väl vilket omväxlande liv jag lever. Jag läser, löser och TV-tittar. Men jag klagar inte, jag trivs med mitt liv. Ibland dyker Alec upp och berikar mitt liv med lekar och spel.

I dag blir det väl inget undantag. Matlagning och disk som vanligt. Inga skidor idag på TV. Ikväll ser jag "Förnuft och känsla" på tvåan och sen blir det de två sista delarna  av "Collision" på ettan. Sen visar TV4 film "Det femte elementet" med Bruce Willis. Kanske jag hakar på där. Det får tröttheten avgöra. Skulle verkligen vilja ha TV-n i sovrummet. Men då är väl risken den, att jag skulle sova mig igenom programmen och inget se. Och det är ju inte bättre. 

Appropå mitt sovrum som jag nämnde i går, så kommer det att gå i vitt och med röda rosor. Tapeterna är ju blå och det är ganska nytapetserat, så dom får vara kvar. Jag har ganska många fotografier på väggarna. Ramarna på dessa är blandade. Några svarta och några i furu. Dom i furu kan man ju måla. Får göra dom mer enhetliga. Blir billigare att måla än att köpa nya ramar. Jag får kolla först på Kupan, dom har mycket ramar där. En del riktigt gamla. Sen ska jag göra om mina lampskärmar, kanske jag hittar några snygga servetter som jag kan använda till det. Nu är jag verkligen i stöten att få göra om i mitt lilla hem.
Är det nån som har nån idé om hur man gör ett vindspel? Skulle vilja ha ett på balkongen i sommar. Har haft ett nån gång i tiden men vet inte var det har försvunnit. Kanske det finns på nätet att köpa, men då är dom väl så dyra. 

Nu ska jag in i duschen och sen är förmiddagen slut. Ha det nu så bra mina vänner så hör jag av mig i morgon.
Hej då! 
                  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0