Ingenting blir gjort

-5 grader man kan säga nästan blida. Har inte ätit frukost än fast kl är 11. Har inte haft sovmorgon utan efter duschen la jag min igen och väntade på distriktssköterskan. Och nu har jag fått ett nytt bandage. Känns lite bättre nu. Hade ju tänkt att jag skulle sy varen till smäkuddarna i dag. Får se hur det blir med det. Nog är jag sugen att sy men beror på om jag kan koncentrera mig. Man kan tro att mitt hem håller på att förfalla. Mina julsaker står i en kartong och väntar på att bli nedburna till källaren. Stjärnan sitter kvar i fönstret, ska be Matte idag att ta bort den. Skulle behöva dammsuga också. Blir det bättre med värken så ska jag sätta igång. Ska bara laga lunch innan jag tar fram tyget och sen klipper jag till.

Igår kväll blev det inte just nåt TV-tittande. Däremot låg jag och läste i "Fyrvaktaren", så nu har jag snart läst ut den. Men i kväll ska jag väl se "Idrottsgalan". Det är väl inte så intressant men i brist på bröd.....

Nu måste jag göra en kaffekopp och kanske en hårdmacka. Inte så många ord idag. Det händer ju inte så mycket som jag kan berätta om. Det blir ju så när man sitter här ensam hemma. Kanske jag tar mig ut i morgon. Hoppas ni har det roligare. Men vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0