Slut på helgdagar

-32 grader i dag. Norrlänningar kallar det myggfritt. Jag skulle behövt handlat i dag men det glömmer vi om inte tempen stiger uppåt. Inte så att jag svälter men det finns ju annat än mat man ska ha. Jag har då varmt inne i alla fall, men på Storgatan 2 (tvärs över gatan) har dom bara 14 grader inomhus. Brr!

Nu är ju alla helgdagar slut för denna gång och nu får vi vänta tills april innan det blir en röddag mitt i veckan.  Ganska skönt tycker jag som har röddag varje dag. I dag är det skidor på TV. Har ingen TV-tidning men har för mig att det börjar snart efter 12.  Hoppas att dom inte har så kallt där som här för då blir det väl inställt. Vad jag ska se på TV i kväll vet jag inte än. Eftersom jag inte har nån TV-tidning så får jag väl kolla på nätet vad det är för nåt.

Igår såg jag dom dansare som ska vara med i "So you think you can dance" på femman i vår. Lika fantastiska som vanligt. Det är tre hiphopare, tre stepdansare, tre jazzdansare, tre latino och åtta modern dansare. Nästa tisdag sätter det igång och sen faller en efter en bort. Det är ett program från USA och dessa dansare är så himla bra att man nästan smäller av. Man ser att dansarna brinner för detta. Jag ser verkligen fram mot att se det.

 Jag har börjat sticka vita babyraggsockar, bara för att ha nåt att göra. Jag har ju en massa garn som bara räcker till små plagg. Därför blir det raggsockor till en baby. Får väl ge dom till nån som behöver.

Idag blir det varmkorv med mos till lunch och till makaroner och köttfärssås till middag. Man tager vad man haver, sa Kajsa Varg. 

Dom pratade på radion nyss om att man kan vaccinera sig för vanliga influensan fr o m måndag. Bäst man hör sig för om detta. Jag måste ju vaccinera mig och det räcker inte med den vaccination som jag gjorde mot svininfluensan. Jag säger bara det, det är inte bara att leva, man ska komma ihåg alla grejer man måste göra för att leva. Inte bara en sak utan tusen.

Vad jag nu ska göra är att läsa Pite-tidningen (på nätet), kolla posten på mailen, kolla Facebook och sen duscha. Allt detta före lunch. Ni ser va mycket jag har att göra. Jag skriver mer i morgon (kanske roligare också). Ha det så bra, det är snart helg igen! Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0