Goda blodapelsiner

Idag är det -16 grader och det snöar inte och det är bra för vi har nog med snö nu. Jag var ju ut igår och det var lätt att gå, alltså det var välskottat. Ganska skönt faktiskt. Man skulle haft en spark, jag har en i Korsträsk. Men det tar jag inte hit för den skulle bli snodd direkt. Första bästa fylltratt skulle ta den med sig. Och sen skulle den vandra från den ena till den andra. Så den blir kvar i Korsträsk.

Såg "Stjärnorna på slottet" igår. Detta år är det de bästa stjärnorna som varit. Inget tjafs och osämja som det varit förut. Utan bara underhållande. Hittills i alla fall. Sen var det "Olycksfågeln". Ganska flat deckare, i mitt tycke. Beror nog på regissören, och vem har skrivit manuset. Då var den engelska deckaren "Kommisarie Lewis" bättre. En uppföljare till kommisarie Morse. Sen fastnade jag i en (barn)film, "Spider man". Alec brukar leka spiderman, han har kläderna och försöker klättra på väggarna. Filmen handlade om att besegra ondskan, som alla andra filmer i den genren.

Idag ska jag se skidtävlingen på ettan kl.15.35. Det är fortfarande Tour de ski. I kväll blir det väl "Damernas detektivbyrå". Visserligen är det "Morden i Midsomer" på åttan, men jag måste kolla så att jag inte sett det avsnittet förut.

Till lunch tror jag att jag gör fläskpannkaka. Det var ju ett tag sen. Till middag gör jag spagetti och köttfärssås.  Igår köpte jag blodapelsiner och dom var jättegoda. Före nyår köpte jag clementiner och dom var det torraste jag sett. Det var bara att kasta dom för det var väl ingen ångervecka på dom. Så clementiner köper jag inte mer. Men blodapelsiner kan jag köpa flera gånger, trots att dom är dyrare än vanliga apelsiner. 

Nu är det dags för duschen innan jag ska göra lunch. Måste höra hur Amanda ligger till på svensktoppen. Förra veckan var hon ju etta. Sen har jag hela dagen på mig att göra vad jag vill. Och i morgon är det måndag och vanlig vardag. Men det är helg snart igen. Ha det nu bra govänner. Vi hörs i morgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0