Bara svammel

Good morning to you! Har precis ätit frukost och gissa vad? Pannkakor och kaffe blev det. Det har jag inte ätit sen pojkarna var små.  Sen har jag betalat mina räkningar. Man blir deppig när man ser sina pengar flyga iväg till diverse konton, bara så där. Och när man ser hur lite det blev kvar, blir man ledsen.

-7 grader är det i dag. Ska visst bli snö också enligt radion. När jag har skrivit i bloggen ska jag ta fram dammsugaren och vaskhinken. Dags att städa lite. Inte det roligaste jag vet men det är skönt när det är gjort. Till lunch idag värmer jag upp chilin som blev kvar i veckan. Till middag steker jag kycklingslår i ugnen och gör grönsaksris med bearnaisesås.

Igår kväll var det ända jag såg på TV "Stjärnorna på slottet", sista avsnittet.  Sen blev det sängen och boken. Det gjorde att jag somnade redan vid tiotiden. Det är ju hopplöst när jag ligger och läser. Blir så himla trött. Men samtidigt är det skönt också.

Skidor på TV i dag. Skulle behöva gå en promenad i dag. Det är ju som varmt ute så jag kanske gör det om jag hinner.

  I kväll kanske jag ser Tom Alands dokumentär på tvåan. Boken jag läser är så spännande så jag knappt kan slita mig från den så jag kanske läser i kväll i stället för att se på TV. Och har jag sett TV på dagtid tror jag att jag är mätt på TV-tittande och låter boken berätta sin historia för mig i sängen. Himla skön söndagskväll.

När nu Mannheimer & Tengby är slut på radion ska jag sätta på TV-n och starta dammsugaren så ska ni se hur fort jag städar av min lägenhet. Bara för att hinna se skidor också.

Om ni nu vill så hörs vi i morgon, om jag har nåt att skriva om. Tycket det blir bara svammel men vi får se.
Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0