Jag har köpt en pigtittare

Lördag igen och -11 grader. Sitter och lyssnar på "Ring så spelar vi". Martin Timell är gästprogramledare i stället för Lisa Syrén. Efter det är det melodikrysset. Samma varje lördag. Sen blir det en dusch innan jag börjar med maten.

Igår var jag och vaccinerade mig mot vanliga influensan. Det var bara en liten kö så det gick fort. Efter det var jag på Ica och handlade samt hämtade ut paketet från Panduro med fotoramen som jag ska patinera. Efter det att jag varit hem med varorna gick jag på Kupan och köpte en pigtittare, en vit pinnstol och en bordslampa. Allt detta för 200 kronor. Så nu får jag inte göra av med mer pengar på nöjen denna månad. På kvällen såg jag på "På Spåret" och slutet på "Let´s dance". För övrigt hade jag en ny Året Runt med nya korsord.

I dag  blir det väl mycket skidor på TV. Både längdåkning (SM) och skidskytte. Ikväll ser jag "Stjärnorna på slottet" och säkert nåt mer. Skulle städa idag tänkte jag, få se hur det blir med det. Som ni vet är jag inte den städsammaste människan som finns.

Nu är melodikrysset klart och jag ska duscha nu. Det värsta med det är att ta på på sig duschstöveln, som ska skydda bandaget jag har på benet. Det tar sin lilla tid att få upp det till knäet. Men det är ju ett måste. Annars blir det så blött. Jag ska ta itu med detta nu så hörs vi i morgon. Ha en skön lördag govänner och njut av ledigheten ni som jobbar. Ni andra ha det så bra. Hej då!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0