Skid-SM i Piteå

Idag är det -7 grader och mulet. Mulet är det ju nästan jämt så det är ju inget nytt. I Piteå är det skid SM. På konsum har någon skrapat fram en miljon på Triss. Tyvärr var det inte jag men jag gläder mig åt den som gjorde det. Jag vet hur glad jag skulle vara. Barbro har varit här och lagt om mitt ben. Skönt att det är gjort.

Ska göra redd grönsakssoppa till lunch. Kl.13 är det tid för tvättstugan. Sen på eftermiddagen kommer Tova, mitt barnbarn, och hälsar på. Då ska vi bara umgås hon och jag. Tova är född på skottdagen, alltså den 29 februari 2000. Det är väl inte så vanligt direkt. Hon är en smart tjej till allas glädje.

Hade tänkt städa i dag men det gör jag inte när nu Tova ska komma. Skiten försvinner väl inte om jag gör det en annan dag. Men jag ska bädda rent i sängen i alla fall. Man sover så gott mellan rena lakan. Eller hur?

I går kväll såg jag "Morden i Midsomer" på trean. Sen kollade jag på "Vänner" och "CSI"på femman. Så det blev ganska sen vill jag säga, innan jag kom i säng. Men sen sov jag som en stock. Men vad spelar det för roll när jag lägger mig, jag har ju inga tider att passa och ska inte på nåt jobb. Hade också vilat på eftermiddagen så jag var ganska pigg i går kväll. Har inget TV-program till kvällen men nåt ska jag väl kolla på. Sen har jag en spännande bok att läsa.

Kokar nog makaroner och steker korv till middagen. Snabbt att göra och både Matte och Tova gillar det. Nu ska jag lyssna på P4 norrbotten(på radion) och damernas skidor. Vi för höras i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0