Jag har lite tråkigt

Denna morgon ingen snö och -14. Har just avverkat melodikrysset. Och snart är det skidtävling. Vi börjar med damernas jaktstart, 10 km klassisk stil. Efter det blir det herrarnas 15 km. För herrarna gick det strålande i går med Hellners andra plats. Men det var fristil och jag har fått för mig att svenskarna är bättre på fristil än på klassisk. Kanske bara jag som tycker.

Det blev mycket TV i går. "Olycksfågeln" var en ganska rörig historia. Jag har ju läst boken men utan det vet jag inte om jag skulle ha fattat. Eller kanske det är för att jag läst boken som det blir rörigt. Sista delen är i kväll. Får se om det ljusnar då. Efter det ska jag se "Kommisarie Lewis".

Måste på Ica idag. Börjar bli tomt i kylen men det börjar bli tomt i börsen också, så det jämnar ut sig. Skulle behöva ett arbete så jag fick en inkomst. Men vem vill anställa mig, en ofärdig kärring. Hm!
Fick en längtan efter filé Oscar. Kalvfilé med sparris, krabba, bearnaisesås tror jag det är. Det var så länge sedan jag åt det så jag minns inte. Men tror det är så. Gott!

Har ingen aning om vad jag ska äta idag. Kräm kanske och sen får jag se. Just nu lyssnar jag på Amanda Jensen. Fantastisk unge med en härlig röst. Hon är absolut en av mina favoriter. Hon ligger etta på svenskstoppen nu.

Har varit inne på FB och Farmville. Mjölkat mina kor och skördat pumpor. Har också planterat fler pumpor. Tror ni att jag har blivit tokig. Nej, det är ett spel som ligger på Facebook som jag spelar. Jag har en farm med djur, åkrar och fruktträd. Djuren ska skötas varje dag och grödorna ska tas om hand. Ett tidsfördriv bara.

Nu ska jag göra lite annat men vi får höras i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0