TV eller radio

-4 grader i dag. Det blev ingen blogg i går. Tiden och orken räckte inte till. Först var det ju mycket sport på TV under dagen. Eftersom Matte kommit hem blev det ju matlagning också. På kvällen såg jag "Stjärnorna på slottet" samt "Försvunnen". Slökollade också på Roxettprogrammet. Sen la jag mig och läste innan sömnen tog över. Sover lite oroligt men ändåck så sover jag.

I dag blir det väl som i går med skidor på TV. Sprint i längdåkning och skidskyttestafett herrar. Svenska herrlaget i skidskytte är ju inte så bra som tjejerna. Så där kan man inte vänta sig så mycket. På kvällen ser jag kanske Johan Falk-filmen.

Heja SAIK som vann över Södertälje i hockey i går och heja Amanda Jenssen som fick två Grammisar. Alltid något på min annars så mörka himmel.

Just nu sitter jag och lyssnar på "Mannheimer & Tengby" på P4. Brukar lyssna på det på söndagsmorgnar. Jag är en radiolyssnare verkligen. Hellre det än TV. Minns när mamma och pappa köpte TV, nån gång på femtiotalet. Vi var dom första med TV där vi bodde. Därför hade vi alltid mycket främmande på kvällarna. Tur att TV inte sände så sena program som nu. För främmandet kom till TV-n började och var kvar så länge som TV-n sände. Själv såg jag inte mycket. Höll mig på mitt rum och lyssnade på radio. "Radio Luxemburg" och "Mannen i svart" och sånt. När jag sen flyttade hemifrån dröjde det tio år innan jag skaffade TV. Alla tyckte jag var knäpp som inte hade TV. Men jag klarade mig bra utan. Däremot skulle jag inte klara mig utan radio.

I morgon bitti kommer Barbro och lägger om mitt ben. Det ska bli skönt för det stramar över foten och hälen på nåt sätt som gör att det är svårt att gå. Och till veckan måste jag gå ut och handla. Skulle passa bra när det inte är så kallt. Längtar ut!  Måste börja att sy kuddarna i morgon. Dom ska ju vara klara när Isabel kommer. Så nog har jag jobb. Ha en skön söndag så hörs vi i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0