Trött

Efter ännu en hemsk natt utan sömn är jag på benen i alla fall. Hur länge står jag ut med detta svidande, har lust att bara skrika rätt ut. Men det gör jag ju inte, min uppfostran tillåter inte det. Nog med gnäll nu.

Vädret är som i går ungefär. Matte skjutsade mig till provtagningen i går. Och det var fort avklarat. Han släppte av mig vid Ica där jag handlade lite matvaror. När jag kom hem träffade jag en bekant utanför huset, så det blev att prata en stund med henne. Man har ju inte sett så mycket folk sen före jul, pga att man inte har varit ut i kallvädret. Hade jag inte haft facebook så skulle jag inte vetat nånting om min omgivning. Det är ju inte bara jag som hållit mig inne, utan det är många av mina bekanta som varit stugsittare.

På TV i går såg jag "Molinska skrönor" på ettan och "Familjen Annorlunda" på fyran. Det första var ett drama som handlade om hur det kunde se ut när TV-n kom till Sverige. Det andra var om tre familjer med många barn.  Programmet på ettan var ju kul att se och det andra vet jag inte varför jag såg. Men det var ju inte så mycket att välja på. Ikväll ser jag "Mästarnas mästare" på ettan och "So you think you dance" på femman. Alltså två tävlingsprogram.

Till lunch idag blir det soppa och till middag köttbullar med stekt potatis. I morgon fyller Isabel år. Vi får fira henne när hon kommer nästa vecka. I morgon blir det bara ett telefonsamtal.

Nu ska jag vila mig lite, jag är trött till tusen. Vi får höras i morgon. Ha det nu så bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0