Vilka tjejer!

Ja nu är melodikrysset löst. Jag lyckades få till ett gott kaffe till frukost. Efter det att min kaffebryggare gått sönder så kör jag med snabbkaffe och det är olika hur jag lyckas måtta till ett gott kaffe. Men idag blev det jättegott. Till kaffet en bit av en pain riche. Ska snart duscha men tänkte att jag skulle hinna med att skriva lite i bloggen först.

Tv i går kväll blev först skidor från Vancouver i Kanada och Charlotte Kalla vann. Anna Haag blev femma. Fantastiskt vilka tjejer vårt lilla land har. Jag känner mig stolt när jag ser hur dom kämpar. Lovar gott till OS. Och om dom inte lyckas vet jag att dom gjorde sitt bästa. 
Sen såg jag "På spåret". Synd att inte lag Sundström fick vinna. Tycker dom är en frisk fläkt i denna tävling. Såg också en film som heter "Taking lives" en ganska våldsam historia men ändå bra. Och ett bra slut. När filmen slutade var klockan över ett så då blev det sängen direkt.

Det är -23 grader i dag men soligt. Tur att jag tog mig ut igår när det bara var -15. Jag är inte frusen av mig men vill helst inte vara ute när det är under 20 grader. Det blir att vila lite efter lunch, känner för det idag. Köpte nya Året Runt igår så jag ska läsa lite i den. I kväll är det ju första delen av "Melodifestivalen". Det är ju inte nått jag brukar se så jag får kolla vad som visas på andra kanaler. 

Mitt ben gör nästan inget ont nu. Hoppas, hoppas att det blir bra snart. Tar sista pencillintabletten i morgon. Då är det bara att hålla tummarna att det inte kommer tillbaka. Mer kan man inte göra. Nu ska jag ta mig in i duschen och ta på mig duschstöveln. Skönt med dusch man blir som en ny människa. Efter det ska jag laga grönsaks soppa. Vi har börjat äta mycket soppa till lunch. Till middag steker jag bogfläsk med lök och till detta grönsaker och potatis. Nu ska ni ha en härlig lördag så hörs vi i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0