Ny dator

Fredag igen och denna helg är det Jokkmokks marknad bör 405:e gången. Har inte tänkt att fara dit. Jag har varit så många gånger där, så det räcker.  -16 grader är det och dom har lovat sol i dag. Ska försöka passa in att gå ut när solen är framme. Kl. 13 ska jag tvätta och när vi har ätit och jag har stoppat kläderna i tumlaren, går jag ut. Måste handla lite för helgen.

Mitt ben känns skapligt. Är så lycklig för att det går åt rätt håll. Sen måste jag fundera hur jag ska göra med min torra hud, mest på benen. Vad ska jag smörja med, barnolja eller olivolja? Lotion verkar ju inte verka. Den lägger sig bara utanpå skinnet. Jag har recept på Fenuril kräm. Nån som har en aning om hur jag ska göra? Gör en kommentar.

I början på åttiotalet köpte jag en skiva med Kim Carnes som jag spelade mycket. I går hörde jag ett spår från denna skiva på radion och det var "Betty Davies eyes". Fick en riktig nostalgitripp när jag hörde låten. Måste lägga in den på mina favoriter på Spotify.

Har förstått att jag måste köpa en ny dator. Den här som jag har nu fick jag av mina pojkar en jul när jag bodde i Ersnäs. Den jag hade före det, fick jag av Helena och hennes dåvarande kille. Nu kan jag nog inte räkna med att nån ska komma och ge mig en dator, utan jag måste nog ställa upp för mig själv. Få se om jag kan dra ner på några utgifter för att i stället kunna köpa en dator. Den som lever får se!

På radion (P4 Norrbotten) är det bara utsändningar från marknaden. Så är det varje år. Det är väl bara för att marknaden är så internationell. Besökare kommer från hela världen. Folk trängs i kylan. Har ni inte varit där så kan ni nog inte veta hur mycket folk det är där. Och hur många marknadsstånd som finns där. En del är ju krimskrams, men det finns fina saker också.

Mer än tvätt och handling i dag har jag inget planerat. Blir väl lite läsning och TV tittande som vanligt. Försöker dra ut på läsningen, så boken ska räcka så länge som möjligt. Tills jag får tag i en ny bok (från tradera). Men det räcker nog inte tills dess.

Visste ni att bilprovningen ska sluta vara statlig. Ungefär som apoteken då. Hörde det på radion nyss. Hade ingen aning om detta. Tur att jag inte har nån bil längre. Jag behöver ingen bil. Har ju färdtjänst om jag ska nånstans och så brukar Matte skjutsa mig.

Nu ska jag bädda och plocka undan lite. Göra klart med tvätten som ska till tvättstugan osv. Kanske gör jag en kaffekaka också. I morgon är det ju lördag med melodikryss till frukost. Vi får höras efter det. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0