Det snöar

På radion "Ring så spelar vi" och jag sitter här med mitt kaffe och en skinkmacka. Tänk er, det är bara -11 grader i dag. Man tror inte att det är klokt. Vad beror denna värmebölja på? Ja säg det. Nu är det ju ingen sol idag. Däremot snöar det stora lapphandskar. Man kan inte få allt. Snart ska melodikrysset börja så då ska jag kryssa. I natt fick vi ånyo ett guld i Kanada. Det var dom duktiga curlingtjejerna som grejade det. Ikväll blir det damernas tremil (skidor). Chansen är väl inte så stor att vi får medalj, men man får väl hoppas. Det sista som dör är hoppet.

I går kväll var Jocke, Pernilla, Oscar och Tova här. Dom kom med blommor, presenter och tårta. Det var så trevligt och är så roligt när dom kommer. När dom farit såg jag på TV en stund, men jag var så trött så jag la mig ganska tidigt.

Efter melodikrysset och duschen är det tid att göra lunch. Det blir köttsoppa på burk. Det är för mig vilodag så då blir det så enkelt som möjligt. Sen ska jag ligga och läsa i min härliga bok. Kanske det blir en promenad också innan middag. Måste ju prova mina vinterskor jag köpte på rea i går. Det är typ som stövlar. Lätta att ta på, bara sticka ner fötterna och på skaftet är det som ett självhäftande band som låser fast. Skorna heter nåt på snow...... men jag har tappat bort ordet. Det är strokens fel. Ord försvinner bara så där.
                                           Varför jag ska krångla till allt. Det är ju bara att söka en bild på google och då får man både utseende och bild. Samt att dom heter snowjogging.  Lätt som en plätt.

När jag började skriva bloggen skrev jag om Ellen Bentzen i Danmark. Jag hade sett ett TV-program om henne. Hon var 99 år och pigg som bara den. Funderade om henne i veckan så jag gick in på datorn och fick då se att hon hade somnat in hemma bara en vecka innan hon skulle fylla 101 år. Man kan ju inte tycka att det är hemskt när en sån gammal människa dör. Hur många blir så gamla och har haft ett sån rikt liv. Men nog kan man känna  sorg ändå.

Nu har jag löst melodikrysset och snart ska jag lämna er för att göra annat. Ni kan ju ändå hålla en tumme för Anna Olsson och Kalla samt om det är nån annan som åker tremilen i kväll.
Ha det så bra. Ni är i mitt hjärta. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0