Födelsedag

Nyduschad med benet nyss omlagt sitter jag här vid datorn med min frukost. Ute -24 grader och sol, men dom har lovat varmare (ca 15 grader) och snö. Men det är väl i morgon det ska inträffa. Jag fyller år i dag och dom ringde nyss från Bellis i Luleå och sa att jag kunde hämta blommor på busstationen i eftermiddag. Spännande? Vem kan det vara från? Och har inte blommorna blivit kalla på resan från Luleå? Men dom har kanske fått åka inne i bussen.

Igår tog de svenska pojkarna GULD på stafetten. Dom var så otroligt duktiga alla fyra. Bäst av allt så vann dom över Petter Nothugg från Norge. Tycker han har varit så elak i munnen när det gäller sveriges killar och deras skidåkning. Inte nog med den svenska segern så vann Russel Ferguson (min favorit) i "So you think you can dance?" igår kväll. Toppen!

Vad händer då idag? Inte så mycket vad jag vet, Jag ska göra en äppelpaj och vaniljsås i fall att det kommer nån och hälsar på. Har köpt en liten jordgubbstårta i fall att. Annars är det väl inte så mycket att fira att man blir äldre. Man får ta det med jämnmod. Till lunch gör jag risgrynsgröt. Har kokat några ägg till limpmackor. Till middag vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske nån pastarätt som är enkel att göra i ugnen. Med bacon och grönsaker samt pasta. Chilisås och ost över. Gott brukar det bli.

Att de svenska ishockeylaget (Tre kronor) åkte ut i OS kan man väl beteckna som landssorg. Vem trodde detta? Men dom spelade som krattor. Känner några som tycker det är kasst (mina tre äldsta barn). Den yngsta vet väl inte om att dom har spelat. Så intresserad är hon.

Nu måste jag börja med gröten om den ska vara klar till lunch. Ikväll ser jag damstafetten om än jag inte tror att chansen är så stor att dom får medalj. Konkurensen är stor och vår bästa skidåkerska, Anna Haag, är sjuk. Men vi ger väl inte upp utan att ha åkt. Jag ska se till att jag får en bra födelsedag. Hoppas ni har det bra också!


                                                 Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0