Fisk på längden och tvären

Men nu får det väl ge sig med kyla. Idag -28 grader, jag blir så less. Jag som trodde att jag skulle kunna vara ute idag. Men glöm det, så förtjust i kyla är jag inte. Tur att Matte hämtade boken i går, så jag har nåt att läsa. Jag har redan börjat och denna bok verkar vara lika bra som dom andra två som jag läst. Har några dagar med spänning framför mig.

Var på Ica i går och fyllde på matförrådet. Så nu har jag mat i både frysen och kylen. Jag ska verkligen börja handla maten på Ica. Det är betydligt billigare. Har ju handlat på Konsumhallen förut pga att dom har mer utbud vad gäller övrigt sortiment. Nu blir det Ica i alla fall när det gäller maten. Sen kan jag ju handla andra grejer som inte Ica har, på Konsum.

Igår tog Sverige en silvemedalj genom Charlotte Kalla och Anna Haag i lagsprinten. Två fantastiska tjejer som gör mig glad. Dom får vi nog se mer av i framtiden. Idag är det ju skidskytte stafett för damer. Före OS hade jag satt en tia på sveriges damlag. Det gör jag inte nu, vet inte vad som har hänt med dessa damer som har varit så bra. Vet inte om jag ens ids se detta. Tror jag håller mig till femman och dansarnas final.

Skulle egentligen varit på Kupan och köpt tyg till att måla på. Få se hur kallt det är på eftermiddagen om jag törs mig ut. Ska också köpa en kudde till Tovas blåsippeörngott, och det har dom på Konsum.

Det blir soppa till lunch idag också och till middag blir det stekt laxfilé med potatis. Jag älskar fisk och skulle kunna äta det varannan dag. Det finns ju så många variationer på fisk. Jag kan vara utan lutfisk som jag inte tycker smakar nånting. Då säger alla "men det är ju såsen som sätter smak på fisken". Okey, men då äter jag väl såsen med potatis så blir det billigare också. För lutfisken är så dyr. Stekt sill med löksås, vad gott det är! Jag minns när pojkarna var små och dom fick stekt sill med löksås. Dom mosade potatisen och sillen i såsen och riktigt njöt av maten. Jag är också en älskare av strömmingsflundra med potatismos. Nu blev jag då hungrig, och det är över en timme till lunch. Bäst att förbereda soppan. I morgon ska jag tvätta och baka matbröd. Bäst att jag vilar innan dess så jag orkar (Lat-Jane). Ha det nu en bra dag och värm varandra i kylan. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0