Norrbotten eller Sverige?

Idag -15 graders men det blåser. Solen smyger sig fram så idag går jag nog ut på eftermiddagen. Åtminstone på affären en sväng. Jag har fått mitt ben omlagt och det ser bra ut nu. Pencillinet och Barbros förtjänst. Jag har fått ett nytt hopp om liv. Härligt!

Och så har vi (Sverige) fått nya framgångar i OS. Hellner och Olsson, vilka killar. Visste ni att Norrbotten är ett eget land som inte räknar sig till Sverige. Det finns norrbottningar som tycker det. Inte konstigt att jag alltid har kännt mig som en invandrare. Hm!

Idag ska nog Matte hämta boken (som jag köpte på tradera) på busstationen, om den är öppen. Jag har verkligen längtat efter att få börja läsa den. Så jag hoppas att jag får ha den i min hand innan kvällen. Igår målade jag blåsippor på ett örngott som jag ska ge bort. Det är väl de enda blåsippor man får se här omkring. Jag ska sy flera småörngott som jag ska måla på, bara för att ha nåt att syssla med. Bäst att passa på medan jag har Pernillas symaskin här. 

Ska samla ihop mina räkningar idag och betala in på banken så får dom sköta om resten. Man blir nästan gråtfärdig när man ser pengarna flyga iväg, bara så där. Men man får vara glad att man kan betala. Det är inte alla som kan det. Igår fick jag besök av en kvinna (pensionär) som har tvåtusen mindre i pension/månad än vad jag har. Hon var alldeles förtvivlad hur hon skulle kunna klara sig. Och det förstår jag. Dom hade sänkt hennes pension lika mycket som min fastän hon hade mindre. Fattar inte hur dom som bestämmer tänker. Är det nån som förstår det?

Nästa måndag är det ny månad, mars. Då blir det mer vår hoppas jag. Och då är det slut på OS. I kväll är det sprintstafetter och där har ju Sverige en chans. Norrbotten har ju några deltagare i det svenska laget. Eller är det Norrbotten som har några svenska deltagare i sitt lag. Jag blir alldeles snurrig! Skit detsamma, Sverige ska då vara med. Jag ska då kolla på TV. Gör det ni också och heja på Sverige. I morgon är en annan dag då får vi se hur det gick. Vi höres!!!!!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0