Glad att jag har ett hem

Har haft sovmorgon i dag. Brr va kallt det är, -25,5 grader. Ska det aldrig vända mot värmen. Hade tänkt gå ut idag men det får vänta. Har just ätit frukost och väntar nu på melodikrysset.

I går tog Anna Haag ett silver på dubbeljakten. Vilken kämpaglöd den tjejen har. När jag såg tävlingen, trodde jag det var kört på slutet. Men icke, hon kom tillbaka och spurtade om norskan och polskan. Bra gjort Anna!

I går kändes det kallt när jag var ute. Gick till Konsumhallen och handlade och jag handlade så mycket att jag var tvungen att ta färdtjänst hem med alla varor. Tack och lov för färdtjänst! Till middag stekte jag två skivor från fläskkarré, som jag skar i tärningar. Stekte med en röd paprika, en gul lök och en tomat. Slog på ett paket mellangrädde som allt fick puttra i. Till det kokade jag ris. Enkelt och snabbt och framför allt gott. Idag ska jag göra soppa till lunch och baguettebröd till det. I morgon ska jag baka matbröd. Det är betydligt godare än köpes.
Nu måste jag göra en paus och gå in på radiowebben och ta fram melodikrysset, syns om en stund.

Ja så var jag tillbaka från kryssandet. Nu har den efterlängtade solen kommit fram. Kanske  det blir lite varmare då. Hörde nyss att det är problem med dåligt väder neröver landet. Tak som rasar in och tåg som blir stående. Blåst och snö. Det är som om dom aldrig lär sig, dom som ska sköta detta. Det är väl inte första gången vi drabbas av vädrets makter. Jag tycker mest synd om dom hemlösa som inte har nånstans att krypa in och värma sig. Om än dom har satt sig i den situation som dom befinner sig i. Jag önskar att jag kunde hjälpa dom. Det kan drabba alla, eller hur?

Matte kommer inte och äter lunch idag så jag tar nog bara en hårdmacka med leverpastej och ett glas mjölk. Låter gott och enkelt. Vad ska jag hitta på i kväll. Killarna kör väl dubbeljakt på skidor och det kan bli spännande. Måste nog se det. Annars vet jag inte nåt annat.

Ska snart in i duschen med min stövel. Sen tar jag nog fram dammsugaren och använder den. Blir det varmare går jag ut. Hoppas ni har det bra! Vi höres i morgon. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Gunnel Johansson

Hej jane! Tack för presenten.Mycket fin. Tova sa att det var en bakduk. hoppas du har det bra.Jag kommer förbi någon dag. Hej då vi ses

2010-02-20 @ 18:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0