Härliga dagar

Ännu en härligt solig dag med lagom kallt (-8). Nyss blev  mitt ben omlagt och det ser bra ut. Alltså kan man säga att livet leker. Smolket som finns är väl att det inte vinns några medaljer i OS. När man tänker på allt slit dom får utstå vill man ju att dom ska vinna. Men det är ju många om kakan så att säga. Nu är det skidor i kväll, både damer och män. Så det är bara att hålla tummarna. Nån gång måste dom väl ha turen med sig.

Vad göra idag? Ska städa lite, har det dammigt som vanligt sen ska jag väl vila lite. Längtar efter boken från Öjebyn. Har inget att läsa och jag tror att den ska komma i veckan. Sätter på TV:n vid sjutiden och sen blir det skidor för hela slanten. Hinner jag innan dess blir det en tur ut. Naturligtvis blir det lunch och middag också.

Visst är det bokrea denna månad. Har för mig att det är i slutet på februari. Jag får se om jag hittar nåt spännande där. Jag är ju så tänd på Andrew Taylor nu efter att ha läst två av hans böcker, så jag skulle gärna köpa nåt av honom. Gärna "Det blödande hjärtat" som Karin Mannheimer tipsade om på radion.

Nu ska jag läsa min post på webben samt läsa Piteå-tidningen och DN. Sen blir det städning och efter lunch måste jag ta hand om mina naglar. Fila och kanske lacka lite. Sen måste jag in på Facebook och ta hand om min farm. Har sålt alla kor och har en massa hästar i stället samt några smådjur. Just nu odlar jag blommor och fruktträd samt bygger ett stall. Så ni ser att jag har fullt upp. Knappt att jag hinner skriva i bloggen. OK nu slutar jag för i dag. Hörs i morgon hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0