Alla hjärtans dag

  Så var det alla hjärtans dag. Ett nytt påfund som aldrig firades när jag var barn i detta land. Mig veterligen. Men så är det nu. Ja alla firar väl inte, mest unga människor, skulle jag tro. Min lilla flicka, Isabel, firar sin bröllopsdag. Skickar en kram med ett stort GRATTIS till henne och hennes Johan!

-7 grader och sol. Blir nog en fin dag som det ser ut. TV i går blev ju först OS-invigningen i Vancouver. Det var ju fint men blev långvarigt tycker jag. Det jag tyckte var bäst var ju när Sverige kom in med Foppa bärandes fanan och när KD Lang sjöng Hallelujah. Vilken röst och vilket framträdande. Synd att dom sen skulle förstöra allt med en sopransångerska som var tvungen att skrika sönder Olympiasången. Man hörde inte ett ord av texten pga skrik. 
Såg sen en snutt av melodifestivalen samtidigt som jag löste korsord. Den enda jag föll för var Andreas Johnssons  låt. Sen skulle jag se hur Sverige tog medalj i skidskytte i damernas sprint. Men glöm det, det blev  ingen medalj alls. Bästa plats var Helena Jonsson med en tolfte plats. Bättre lycka nästa gång.

Jag var på Ica i går och hämtade ut brevet eller paketet som det var. Det var Tovas födelsedagspresent. Det var mycket grejer och jag tror att en tioårig flicka blir glad åt detta. Nu är det bara att slå in paket. Som sagt var jag ute i går och det var skönt. Hade gärna velat sitta en stund i solen. Men folk glor som om jag inte är klok när jag sätter mig, så jag avstår. Väntar nog ett tag med att sola (?).

Snart ska jag till tvättstugan. Det är den dagen i dag. Palten jag skulle göra i går blir idag i stället . Jag är nu för tiden en sån som skjuter upp saker. Alltså, manana. Så snart ska jag åka ner till källarvåningen (egentligen är det första våningen, på baksidan) och sen ska jag göra lunch. Efter det blir det paltkok. Sen är jag nog klar för sängen. Hoppas Pernilla kommer och hämtar tröjan till Hedvig. Vet inte om jag ids se nåt på TV ikväll. Kanke en stund i så fall. Nu är det bäst att jag gör mig klar. Har jag plockat fram tvätten och tvättmedel. Vi syns eller hörs.  Ha det bra, hej då!
                                                                                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0