Ett gott slut

Tittar ut i mörkret och gläds åt att det har vänt nu och att det blir ljusare för varje dag. -22 grader denna årets sista dag. Gläder mig också med Skellefteå som vann över Luleå i går. Duktiga pojkar. Duktiga var också Tre kronors juniorer som spöade Tjeckien. Mina tankar går också till Oscar som sitter på en buss mot Göteborg och som ska spela hockeycup där. 

Kan också glädja mig med att jag lever trots att det går rykten om min död. Fick höra det när jag var på Ica igår. En karl blev i alla fall glad när han såg att jag levde. Undrar vem som startar ett sånt rykte? 

Till lunch idag värmer jag upp Janssons som är kvar. Kokar ägg och steker prinskorv och till det en hårdmacka. Till middag blir det kokt potatis, legymsallad, bräckt skinka. Ingen festmåltid direkt. Bara det att jag måste förbruka den mat jag har. Hellre det än dra hårdare åt svångremmen. Matte ska jobba i natt. Kul att skjutsa fyllisar in på det nya året. Bättre då att göra som jag gör, sitta ensam hemma i lugn och ro. 

Klockan 12.35 är det skidor på ettan. I kväll kanske jag ser "Chicago" på fyran. Sexan visar en Clintanfilm strax efter 23. Orkar jag var uppe till då. Ska jag se detta förbenade fyrverkeri från Lomtjärnsparken klockan 24. Hm! Behöver bara gå till fönstret förstås.

Är igång med den svart-gula mössa. Stickar utan beskrivning, får se hur det blir. Blir det inte bra är det bara att göra om det. Nu väntar duschen på mig innan jag börjar med maten. TV-n på och radion av. 

                                
  Har det så bra mina vänner. Ett gott slut på detta år! Vi hörs nästa år, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0