Värnlösa barns dag

Då var vi då nere på -29 grader igen. Hela landet har visst kallt. Jag håller mig då inne idag. I går invigde jag symaskinen. Sydde ärmat på två tröjor bl a. Blir mer sömmar efter jag har gjort klar AL:s mössa. Hon behöver den nog i kylan. 

Igår kväll såg jag en brittisk film på ettan. Den heter "Love actually" och var ganska rolig. Ikväll ser jag en serie i två delar på ettan. Heter "Tillbaka till Cranford" och är en brittisk dramaserie. Efter det ser jag en film om Churchill. 

Matte kommer på middag idag klockan fem. Blir nog revbensspjäll och potatissallad. Själv är jag ganska less på mat och äter det minsta möjliga, för att hålla mig vid liv. Skulle kunna leva på hårt bröd och fisk och till slut bara hårt bröd och vatten. 

I dag är det  värnlösa barns dag. Förr hette det menlösa barns dag. Vet inte när det bytte namn, det är ju stor skillnad på menlös och värnlös. Och vem bestämmer dessa dagar, verkar inte klokt, tycker jag. Sitter väl nån tjomme som inte har annat att göra och hittar på dagar med namn. T ex "Kanelbullens dag"! Ja, jag säger då det.

Nu är det dags för annan sysselsättning. Nåt nyttigare. Ingen vinst på postkoden ännu. Behöver ett kapital snart, helst om det blir flyttning i vår. Om alla i hela landet skänkte mig en krona, skulle jag klara mig. Det var tankar jag hade när jag var liten. Och det är ju så, eller hur. Behöver inte fundera på det nåt mera för det händer inte.

Klä er varmt om ni ska ut, annars njut av dagen med en god bok under en filt. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0