Ny vecka

Var uppe till tre i natt för att se "Den onde, den fule och den gode", så jag sov till nio i dag. Bara -14 grader, helt klart utetemperatur. Men jag har väl inget ut att göra idag. Gott med lasagne var det igår. Men idag kommer Matte på middag kl 18.30 och då blir det julmat igen. Gör en Janssons bl a.

Då var det då måndag men ingen Emmerdale. Är väl ett uppehåll förstår jag. Snart klar med AL:s mössa. Jocke kom med garn, svart-gult, som ska bli en mössa. SAIK:s färger förstås. Detta SAIK som fick stryk av DIF igår. Dom måste förstå att det inte går att spela utan backar. Bättre tur nästa gång.

Köpte svart och vit tråd så nu är det bara att sy. Ica har ganska mycket tråd. Men nog är det dyrt med tråd. Vad det är på TV ikväll har jag ingen aning om så det blir en överraskning. Det drar ihop sig mot nytt år. Jag ser fram mot våren. Hoppas jag får nytt boende innan sommaren. Boende utan avgaser. Vore toppen.

Nu ska jag duscha och stöka lite. Sen kanske jag sätter igång och syr. Det riktigt kliar i fingrarna. Ska börja med att ändra lite kläder.

Sköt om er så att ni kan njuta av dagen. Hej så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0