En sprillans ny symaskin

God jul mina vänner. Vi kom hem straxt efter tolv i natt efter att jag och Mattias firat julafton med Isabel, Johan och Alec i Luleå. Icke att förglömma deras hundar Milo och Mårten. Isabel hämtade mig redan dan före dopparedan. Så jag fick ligga i Alec´s säng natten mot julafton. Matte kom vid lunchtid och efter Kalle Anka och hans vänner åt vi ett härligt julbord. Synd bara att man inte orkar äta så mycket. Sen kom tomten. Alec fick jättemycket klappar och fick en symaskin. Så lycklig jag är för denna Husqvarna. Nu blir det till att sy kan ni tro.
Efter det att tomten gått åt vi fruktsallad och spelade kortmonpol. Kul var det.

 Matte är ledig i dag och han har fått äta risgrynsgröt till lunch. Själv drack jag mjölk till en skinkmacka. Är inte nån älskare av gröt. Nu är dom bruna bönorna på gång som vi ska äta till middag. Alltid bruna bönor på juldagen. En gammal sed från mitt föräldrahem.

Affärerna här är stängda idag. I morgon måste jag på Ica och handla. Jocke med familj kommer på lasagne. Hoppas Isabel med sin familj också kommer. Allt beror på hundarna. Man blir ju kanska låst med husdjur. Mer låst än med barn. 

Nu ska jag göra en massa annat och låta datorn vara. Ha nu en skön juldag det ska jag ha. Hej då!  


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0