Idag vänder det

-17 grader just nu. Ska skriva några rader innan jag far ner till tvättstugan. Gårdagen blev rörig kan man säga. Efter städning och sånt for jag på Konsum och handlade. Jisses va folk det var. Trångt är bara förnamnet. När jag kommit hem tittade Pernilla, Tova och Vittra in en stund. När dom gått kom Linnea och jag gav henne ett par lovikkavantar. Hon är ju så frusen. I alla fall blev hon så glad att jag trodde hon skulle börja gråta. Nöjd att jag kan göra nån glad. Tycker att hon måste skaffa sig hörapparat, så jag slapp skrika till henne.

Matte kommer till lunch. Han får ärtsoppa idag. Jag måste på Ica och köpa potatis idag. Sen ska jag griljera skinkan, köpte en färdigkokt och hoppas att den är fin invändigt. Skinkan är liten, väger bara 1,9 kg. Behöver inte större. Förut om åren har det slutat med att skinkan blivit pyttipanna. Kanske slipper det i år. Måste göra en Janssons också som jag ska ta med mig till Luleå.

Såg TV på kvällen, bl a "Morden i Sandhamn". Ser sista delen i kväll. Även sista delen av den engelska serien "Den förlorade dottern".

Köpte också garn till en mössa. AL vill ju ha en mössa så jag ska kolla upp de mönster jag har. Garnet är randigt i flera röda färger. Snyggt.

Kanske blir att Isabel hämtar mig i morgon kväll. Både bra och dåligt. Jag hatar att vara borta, men tycker det är roligt att vara med dom. 

Nu ska jag till tvättstugan. Vi får höras i morgon eller jag får höra av mig. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0