Bara bläh

Idag snöar det inte men det är -11 grader, och det hörs att kylan ska komma tillbaka. Har just druckit kaffe och lyssnar på "Ring så spelar vi". Efter melodilkrysset åker TV-n på och jag tittar på skidskytte och sen blir det längdskidor.

Det blir västkustsoppa till lunch och till middag kycklingben, med potatis och sås. Hade tänkt göra ris men har för lite sånt och ids inte ut för att handla ris. Det får gå bra med potatis. Annars är det väl bara att kontakta reklamationsnämden.

På TV igår blev det så att jag såg Robinson och en film på ettan "Mickey Blue Eyes" . Filmen var väl inget speciellt bra. Ångrade mig att jag inte såg Tom Cruise på fyran. Men kan ju göra det ikväll när dom visar trean av "Mission Impossible". Annars blir det väl stickning och korsord. En stund på sängen med boken ska jag väl också hinna med.

Funderar över mitt avlopp och hur jag ska göra med det. Ska jag köpa kaustiksoda eller vad det heter. Än så länge rinner vattnet ner om än det tar tid. På annandan kommer ju ungarna hem och kanske nån törs ta bort skivan som döljer avloppet. Varning för vattenskada!

Blir det nån städning för mig i helgen. Beror på om mina leder vill. Fötterna säger då ifrån men jag chansar på att händer och armar vill. Ska i alla fall ta en tur in i duschrummet för uppfrächning. Sen melodikryss med en apelsin. 

Ni ska ha en bra lördag så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0