Det blåser snö

Vad händer i väderväg, idag är det bara -2. Ska visst bli snö. Har inte tittat ut men ska göra det nu. Ser ut i mörkret och konstaterar att det snöar. Inte nog med det så blåser det jättemycket. Man kan säga att det verkar blåsa småspik. Hua, jag tror jag hellre tar kylan. Det är sprutdag i dag. Vet inte vem som kommer och ger sprutan idag. Spelar ingen roll.

Ingen Matte på mat idag. Jag äter pastagratäng som jag har i kylen. Sen en clementin till efterrätt. Har tagit kaklet och diskblandaren som jag skrev igår. Däremot inte fläkten. Jag gick och hälsade på i stället, en bekant på 4:e våningen. Hon hade julbakat och frestade med det till kaffet. Ståndaktiga jag nöjde mig med en kaka. Fast nog såg rimbobullarna goda ut. 

Vad jag ska göra idag vet jag inte. Måste ut och köpa en Året Runt. Har inte ett endaste korsord. Och det går ju inte. Lägger väl också upp en stickning av restgarner. Ni ser att jag är inne i en resttid nu. Restmat och restgarner.

Jag har bakat på morgonen. Ja det jag gjorde var att grädda en baguett. Den var färdigbakad, skulle bara gräddas. Det var i alla fall gott med varmt bröd till kaffet. Med en ostskiva på.

Kanske jag ser Robinson ikväll. Det drar ju ihop sig mot slutet. Tror det är sista delen på lördag. Egentligen är det väl inte så roligt att se denna osämja och avundsjuka. Hade jag varit med i denna såpa skulle jag inte vilja se den efteråt. Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag skulle bli som en del av dom blir. Jag avhåller mig från nåt sånt.

Snart helg igen, bara fredag sen blir det vinterstudion. Tror det är skidskytte på eftermiddagen idag. Kollar nog det. Sen är det ju kortbane-VM i simning (tror jag). När jag kollar TV-programmet ser jag att skidskytte börjar 10,20 på ettan. Då ser jag det snart.

Hoppas ni inte blåser bort. Vi hörs i morgon hörni! hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0