Sjusovare

Sov till 9.30 idag. Helt otroligt, så nu kan man säga att jag är utsövd. Men det är ingen mat med Matte idag, så jag har tid att slappa. Har nu ätit en lingongrova med ost och druckit en mugg kaffe. Idag är det -24 grader så kylan vill inte ge sig. Måste ut idag för att handla, tur att jag inte är så frusen av mig. Jag klarar i alla fall en promenad till Ica och tillbaka utan att frysa ihjäl.

Måste hitta på nåt att göra med mina händer. Först ska jag ta kaklet och spisen samt målningen på köksdelen. En riktig duvning ska det bli. Ska rengöra fläkten (den som inte fungerar), den blir ju skitig i alla fall. Nu var det ju inte ett sånt arbete jag menade, utan stickning eller nåt sånt. Jag har ju garner kvar från andra stickningar. Får väl sticka nåt av dom.

Mina stackars fötter undrar väl vad dom gjort för fel, som aldrig blir omskötta nu för tiden. Här i byn finns ingen fotvårdare som tar remiss längre. Så jag måste till Piteå eller Luleå. Får väl ta rollatorn och gå dit i kylan. Ännu en anledning att flytta härifrån.

Jag har rester att äta i dag och i morgon, så det blir lättare matlagning, kan man säga. Ikväll blir det TV, och ettan visar andra delen av "Den förlorade dottern". Den ser jag. Kanske blir nåt annat också som jag kommer på i kväll. Matte köpte TV-program för två veckor igår. Det är mycket TV i jul. Tur att man bara har fyra kanaler. Skulle bli tokig om jag skulle välja mellan dessa program. Men det är ju tur för alla ensamma som har lite sällskap av TV-n. För det mesta är jag ensam på kvällarna. Man vänjer sig med detta också.

Nu är det tid för Emmerdale och sen dusch innan Icabesök och mat eller i omvänd ordning. Ha det bra önskar en sjusovare. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0